Fasadtvätt och Taktvätt - SSG Specialstäd och Golvrenoveringar
16153
page,page-id-16153,page-template-default,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-theme-ver-7.2,wpb-js-composer js-comp-ver-4.5.1,vc_responsive

Fasadtvätt

 

Alla fasader drabbas av nedsmutsning och vatteninträngning. De flesta skadorna på fasader orsakas av ett för högt fuktinnehåll. Detta orsakar i sin tur mögel och röta i materialet bakom fasaden, i till exempel i reglar, syllar och golvkonstruktioner.

En fasad med högt fuktinnehåll leder också till en sämre värmeisolering hos fastigheten. SSG förebygger/stoppar även framtida/nuvarande problem med att impregnera dina fasader.

Taktvätt

 

Vi hjälper Er att få rena tak. Om du har ett tak som har påväxt, såsom alger och mossa, behöver du sanera det för att slippa onödiga renoveringar.

Vi hjälper Er med allt ifrån kemning till tvätt. När vi kemar ett tak använder vi godkända kem som tar död på påväxten. Sedan väljer kunden själv om vi skall hjälpa till med tvättningen av taket.

Utan tvätt hjälper väder och vind till att skölja rent taket men det tar längre tid att få ett rent resultat. Väljer man till tvätt får man ett snabbt resultat och taket känns fräscht direkt.

fasadtvatt
taktvatt