Fönsterputs | SSG Specialstäd och Golvrenoveringar AB
16234
page,page-id-16234,page-template-default,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-theme-ver-7.2,wpb-js-composer js-comp-ver-4.5.1,vc_responsive

Fönsterputs

 

Vi erbjuder dig professionell fönsterputsning i Östergötland och Stockholm med som ger fantastiska resultat. Vi har en lång och gedigen erfarenhet av fönsterputs och hjälper dig att få dina fönster skinande rena, vare sig du bor i lägenhet, villa eller radhus. Givetvis erbjuder vi även fönsterputs för kontorslokaler, skyltfönster och dylikt.

 

Fönsterputsning på hög höjd
Vi är stolta över att erbjuda miljövänlig fönsterputsning med RentVatten-metoden på hög höjd. Vi har investerat i ett miljövänligt system för att rengöra fönster ända upp till 18 meters höjd – samtidigt slipper våra kunder dyra liftkostnader.

 

Så här går metoden och fönsterputsningen till:

Vattnet renas genom ett filtersystem och resultatet blir RentVatten utan kalk och mineraler. Det rena vattnet rengör fönster och solpaneler med hjälp av en munstycksförsedd borste (specialmaterial för en repfri rengöring) som effektivt tar bort smutsen samtidigt som det inte blir några droppmärken efter vattnet när det torkar.

 

Arbetet utförs med UNGER HiFlo PureWater Cleaning System med lättviktsstänger.

 

Läs mer på UNGER’s hemsida – www.ungerglobal.com

ssg_slide
Byggstäd