Naturstensgolv - SSG Specialstäd och Golvrenoveringar AB
16312
page,page-id-16312,page-template-default,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-theme-ver-7.2,wpb-js-composer js-comp-ver-4.5.1,vc_responsive

Naturstensgolv

Granitgolv

Polerad granit är tålig och mycket lämplig som golv. Granit är vanligt i köpcentrum, kontor och hotell. Polerad granit är också omtyckt för de vackra färgerna och mönstren. Oavsett slitage bibehåller ett polerat granitgolv glans och lyster.

HTC-systemet ger enastående resultat på granitgolv. Den patenterade rotationsprincipen, de specialutvecklade granitverktygen och HTC:s produkter för granitpolering säkerställer slutresultat du kan vara stolt över.

Besök hemsidan www.htc-floorsystems.com/sv-SE/ för mer information.

Marmorgolv

Polerade marmorgolv uppskattas för sina vackra mönster och många nyanser. Ett polerat marmorgolv ger en elegant atmosfär och med lämpligt underhåll bibehåller polerade marmorgolv sin lyster i många år.

Liksom för alla andra golvtyper har HTC utvecklat en metod för att slipa och polera marmorgolv så att de bibehåller kvalitet och utseende. HTC-metoden för marmorslipning ger marmorgolv unik lyster, kvalitet och jämnhet. Maskinernas patenterade sliphuvud och specialframtagna diamantverktyg säkerställer oklanderligt resultat.

Besök hemsidan www.htc-floorsystems.com/sv-SE/ för mer information.

Terazzogolv

Terrazzo är ett helt naturligt material som består av ballast (vanligen marmor) blandad med cement. Polerad terrazzo finns i många olika färger, så med polerade terrazzogolv kan du ge fantasin fria tyglar.

Världen över används hundratals slipmaskiner från HTC för att slipa och polera terrazzo. HTC har utvecklat en speciell metod för denna typ av golv och åstadkommer fantastiska resultat tack vare maskinernas patenterade sliphuvuden och de unika diamantverktygen. HTC-metoden är avsevärt mycket mer effektiv för slipning av terrazzogolv.

Arbetsmiljön är lika viktigt som att maskinerna är effektiva. Våra slipmaskiner är utformade med fokus på ergonomi och våra dammsugare säkerställer en dammfri miljö.

Besök hemsidan www.htc-floorsystems.com/sv-SE/ för mer information.